5L-es kombisütő tisztítószer

+36 20/224 1056+36 70/574 4880dominox@dominox.hu2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 4.
Nyitva: hétköznap 8:00-15:30
Mosogató, tisztítószerek - 5L-es kombisütő tisztítószer

5L-es kombisütő tisztítószer

6.500 Ft + ÁFA
RAKTÁRON - azonnal elvihető!

 Aktív, fékezett habzású mosószer, kifejezetten a vegyes üzemeltetésű kombisütők belsejének hatékony tisztítására.

5 liter

 

  • Egyszerűen eltávolítja a ráégett zsírt és ételmaradékokat.
  • Úgy van kialakítva, hogy az adagolás automatikusan igazodjon a sütő tisztítórendszerének kiválasztott tisztítóprogramjához.
  • Bármely vízkeménység mellett hatásos.
  • Kézi tisztításhoz is alkalmas.
  • A legjobb eredmény elérése érdekében használja együtt az Evans Rinse Aid termékkel.

 

 

 

 

 

AUTOMATIKUS TISZTÍTÁS: A gép gyártójának utasításai alapján adagolja a sütőbe a belső tisztítórendszeren keresztül.  A mosószer koncentrációja a sütő kezelőfelületén, a belső szennyeződés mértékétől függően szabályozható. Általában 0,5�"2,0%-os hígítást kell alkalmazni.

 KÉZI TISZTÍTÁS: 1. Válassza ki a berendezésen a kézi tisztítási lehetőséget, majd nyomja meg az „Indítás/Leállítás” gombot. A sütő a szükséges hőmérsékletre melegszik fel/hűl le. 2. Erősítsen kihúzható szórófejet az 5 literes tárolóra. 3. Amikor a kijelző felszólítja a tisztítószerrel történő befújásra, nyissa ki és fújja le a belső sütőteret,  a rácsokat és polcokat is beleértve. Zárja be az ajtót, és hagyja a szert 10 percig hatni. 4. Indítsa újra a programot, és engedje, hogy a sütő végrehajtsa a manuális mosási ciklust. 5. Alaposan öblítse ki a sütőt. 6. Hagyja a levegőn megszáradni.

 

 

  • Megjelenés: Színtelen folyadék
  • Illat: Jellegzetes
  • pH �" hígítatlan: 13,7
  • Szavatossági idő: 3 év

 

 

BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

 

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: A terméket az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC állítja elő az Egyesült Királyságban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!
A képek és műszaki adatok tájékoztató jellegűek a valóságban eltérhetnek.

Mosogató, tisztítószerek - 5L-es kombisütő tisztítószer minőség olcsón

Webdesign