Sous Ultrason gyorspácoló gép

+36 20/224 10 562330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 4. bejárat a Határ út felől
Nyitva: hétköznap 8:00-15:30
Sous Ultrason - Sous Ultrason gyorspácoló gép

Sous Ultrason gyorspácoló gép

229.000 Ft + ÁFA

 ULTRAHANGOS GYORSPÁCOLÓ ÉS FŰSZEREZÕ KÉSZÜLÉK.
Az élelmiszeripar történetében először vált lehetővé a különböző hús- és zöldségáruk pácolása és fűszerezése a, régi lassú és aprólékos hagyományos eljárás tört része alatt és sokkal jobb hatásfokkal, az új, egyedülálló készülék:
a SOUS ULTRASON-nak köszönhetően.
A tradicionális eljárással preparált húsnak és zöldségnek négy hátránya van: 1. A fűszerek sohasem érik el a hús, vagy zöldség belsejét és az elosztásuk nem egyenletesen történik meg; 2. A hús illetve zöldség színe elváltozik és a felszíne durva lesz; 3. Sokáig tart; 4. A hosszú preparálás miatt húskezelési, zöldségkezelési kockázat alakulhat ki.

A SOUS ULTRASON teljes mértékben megoldja ezeket a problémákat és még sokkal többet is tesz az Ön számára!
Az ultrahangos technológiát alkalmazva ez a technikai csoda a pácolást és a fűszerezést csupán 5 – 18 perc alatt végzi el. És ezt hihetetlen hatásfokkal teszi! A fűszerek egyenletesen oszlanak el a hús vagy zöldség teljes keresztmetszetében! Ami azt jelenti, hogy minden egyes falatnak ugyanolyan gazdag lesz az íze kívül-belül – tökéletesen! Csak tegye be a pácolni kívánt anyagot a SOUS ULTRASON tartályába, öntse fel vízzel, adja hozzá a kedvenc fűszereit, állítsa be az időtartamot és kapcsolja be. Ennyi az egész! Nincs szennyezés, nem kell hosszú ideig várni! A hús illetve a zöldség főzésre készen áll!

Hogyan működik a készülék?
Egy speciális ultrahangos generátor intenzív vibrációkat kelt a folyadékban amelyben a pácolandó anyag van s ennek hatására a fűszerek, aromák, nagy sebességgel behatolnak a hús izomrostjaiba, sejtjeibe, a zöldség rostjaiba, tökéletesen eloszolva a teljes keresztmetszetében (kb. 5mm/perc). Az eredmény: lazább szerkezet kialakulása és a kívánt mennyiségű fűszerek egyenletes bejuttatása. Így nincs szükség a hús klopfolására, a zöldségféle áztatására, és teljes mértékű pácolást érünk el csupán néhány perc alatt! Ami a nagyszerű ebben az eljárásban az az, hogy az ízek tökéletesen kontrollálhatók, mivel ugyanolyan fűszerkombináció alkalmazásánál az eredmény mindig ugyanaz lesz. Minden egyes alkalommal!

A készülék főbb alkalmazási területei:
A berendezés alkalmas vizes alapú sóoldatok, fűszerkivonatok, fűszerek, aromák, alkoholos ízesítők, hússzeletek-
be, illetve kisebb (1-1,5 kg) hústömbökbe történő gyors bevitelére, zöldségfélék pácolására. Alkalmas továbbá kisebb olajos konzisztenciájú páclevekben történő pácolásra is. 1 l vízhez 0,03 l (3 ccl) olaj arányú keverésével.
A készülék elsősorban szabványos szeletelt húsok pácolására, ízesítésére alkalmas. Lepácolható
mennyiség húsféleségtől függően: 8-12 kg/h. Így elsősorban éttermek, kifőzdék, gyorsbüfék, stb. alkalmazhatják előnyösen és gazdaságosan, a pillanatnyi fogyasztási forgalomhoz igazodva. De kisebb húsüzemek, húsáruházak is gazdaságosan alkalmazhatják és illeszthetik technológiáikhoz (esetleg több készülék beállítása!) előre pácolt, ki-
szerelt, hűtött, friss konyhakész termékek forgalmazása esetén. A zöldségek pácolását vegetárius ételeket forgalmazó éttermek, életmódtáborok konyhái, diétás ellátásban érdekelt konyhák használhatják remekül! Növelve a választékot, illetve gyorsítani, egyszerűsíteni a munkaműveletet.

Mik a készülék előnyei?
- súly és térfogat-növekedés - jelentős idő, energia, hely és anyagmegtakarítás
- egyenletes íz - kezelési kockázat csökkenése
- laza rostszerkezet - nincs külön klopfolásra, áztatásra szükség
- egészségesebb - készételek előzetes preparálása tárolás céljaira
- gyors és eredményes - magas, folyamatos kapacitás (10-12kg/óra)
- kevesebb só bevitele -szervezet sóterhelésének csökkentése
- mesterséges tartósítók mellőzése - szervezet természetes anyagokkal ellátása
A SOUS ULTRASON-ban preparált hús és zöldség íze olyan gazdag és különleges, hogy az ételek élvezete teljesen új tapasztalattá válik az Ön számára. Minden falat annyira fűszerekkel és aromákkal teljes és ínycsiklandozó, amely semmilyen más módszerrel nem érhető el. A készülék olyan jó hatásfokkal rendelkezik, hogy a termékek súlygyarapodást is érnek el (húsoknál 8% -25%)! De a legjelentősebb eredmény a húsok sütési veszteségének 0-10%! Közé történő csökkenése ! Tehát nagyon gazdaságos is.
Új, most gyári bevezető áron, 1 év garanciával.

 

Sous Ultrason - Sous Ultrason gyorspácoló gép minőség olcsón

Webdesign