Bemutatkozás

+36 20/224 10 562330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 4.
Nyitva: hétköznap 8:00-15:30

Üdvözöljük a tisztelt Látogatókat cégünk weboldalán, köszönjük, hogy megtisztelnek figyelmükkel. Egy újonnan induló cégnek már ez is kisebb sikert jelent, amit meg kell becsülni.

 A DOMINOX HUNGARY KFT. vendéglátóipari gépek, berendezések és rozsdamentes bútorok értékesítésével és gyártásával foglalkozik. Kis létszámú csapatunk egy évtizedes tapasztalattal és szakmai tudással rendelkezik e termékek forgalmazása terén. Az ez idő alatt megszerzett rutinunkat és piaci helyzetelőnyünket szeretnénk felhasználni oly módon, hogy ezzel minden kedves régi és új ügyfelünket garantáltan szolgálhassuk.

A siker záloga számunkra vásárlóink elégedettsége üzletkötés esetén. Célunk nemcsak megszerezni, hanem hosszútávon is megtartani ügyfeleinket. Tapasztalataink azt mutatják, hogy nagyon fontos a személyes kontaktus a vásárlás különböző fázisaiban, ezt igazolja az is, hogy nagyon sok barátság alakult az elmúlt időszakban ebből adódóan. Hozzánk újra és újra visszatérnek a vásárlók!

 Üzletpolitikánk alapja, hogy mindig a célnak, azaz az ügyfél igényeinek megfelelő terméket kínálunk. A tökéletes felhasználás módjait keresve segítjük ügyfeleinket a termékek kiválasztásában. Ár-érték arányban messze a legmegfelelőbbek vagyunk, reális, piacképes árainkkal is igyekszünk az Önök elégedettségét kivívni.

 Magyarország jól látható gazdasági fejlődésének köszönhetően egyre bővül a szolgáltatási kínálat, vendéglátóipari gépekkel foglalkozó egységek versenyeznek egymással az ügyfelek megszerzésében. Megtisztelő számunkra, hogy e szolgáltatói piac tagjaként részt vehetünk a versenyben, és nemcsak széles termékkínálatunkkal, hanem az általunk képviselt szolgáltatási kultúrával, szemléletmóddal is - reményeink szerint – biztos értéket képezhetünk. Meggyőződésünk ugyanis, hogy csak tisztességes és becsületes munkával lehet hosszútávon talpon maradni és egymás tekintetét elviselni.

Hogy ne csak szavak szintjén döntsenek mellettünk, térjünk is át az üzletre, ahol bizonyítani vagyunk képesek! Nagyon sok sikert kívánunk vállalkozásuk fejlődéséhez és gyarapodásához a továbbiakban is.

 Üdvözlettel és mély tisztelettel:

 Jeremiás Árpád

 

 

 

 

.

Vendéglátóipari gépek, berendezések és rozsdamentes bútorok forgalmazása. A legjobb minőség, a legjobb áron!!!

Webdesign